Ida barnmorska

Ida Nyström

nationality
Norge
occupation
Jordmor
education
Autorisert jordmor

Om

Jeg er en svensk frilansende jordmor som primært jobber i Stockholm og Lofoten i Nord-Norge. I 2012 begynte jeg å jobbe som hjelpepleier ved en av Stockholms fødeklinikker, hvor jeg senere fortsatte og ble autorisert sykepleier. I januar 2016 tok jeg jordmorutdanningen og har siden hovedsakelig jobbet med fødsel og pleie etter fødsel.

En internasjonal interesse førte meg til jobb med svangerskapsomsorg i Tanzania, Indonesia, Norge og Sverige. Jeg har også holdt foredrag for jordmorstudenter, skrevet tekster og gjennomført et kurs i obstetrisk akupunktur, noe jeg bruker mye i mitt daglige arbeid med fødende kvinner.

Lidenskap

Jeg brenner virkelig for jobben min og har et sterkt engasjement for å være tilstede og veilede kvinner gjennom fødselen på en rolig og personlig måte. En positiv fødeopplevelse og en god start i livet skulle være en selvfølge for alle, uansett hvem de er og bor i verden.

Hjertet mitt klapper for alle kvinner, barn og nye familier rundt om i verden, og jeg er så takknemlig for å være en del av nettverket på Preglife hvor vi kan dele viktig informasjon.

Mer fra forfatteren