Om oss

Hva er Preglife? Preglife er en komplett graviditetsapp for gravide kvinner og nybakte foreldre. Appen er spesielt utviklet for å gi pålitelig informasjon til de som ønsker å føle seg tryggere gjennom hele graviditeten og den første tiden som forelder. Preglife ble utviklet på initiativ av Tobias Meschke, i samråd med fremtredende eksperter i Sverige og i utlandet.

Hva gjør Preglife? Appen gir deg, enten du er gravid eller i ferd med å bli medforelder, muligheten til å enkelt og engasjerende spore graviditeten og babyens utvikling uke for uke, etablere tidlig tilknytning og være rustet for eventuelle utfordringer underveis. Dette oppnås ved å dele informative artikler, illustrerte videoer, podcast-episoder, forberedende øvelser og mer.

På Preglife er vi lidenskapelig opptatt av å dele vår brede erfaring og kunnskap basert på den nyeste forskningen. Vårt primære fokus er å skape en inkluderende plattform som henvender seg til alle typer familiekonstellasjoner. Veiledet av våre kjerneprinsipper om inkludering, pålitelighet, tilgjengelighet og vitenskapelig nøyaktighet streber vi etter å legge til rette for de beste forholdene for enkeltpersoner på deres foreldrereise.

Hvem jobber Preglife med? Vi har et sterkt samarbeid med et globalt nettverk av jordmødre fra ulike markeder, ledet av Åsa Holstein (autorisert jordmor). I tillegg jobber vi tett med medisinske fagpersoner og eksperter innen sine relevante felt. Dette sikrer at alt innholdet i appen gjennomgår faktasjekking for å garantere nøyaktighet og pålitelighet.

I samsvar med vår forpliktelse om å være forskningsbasert og medisinsk forankret introduserte vi vårt eget Medical Board i 2023, bestående av:

Åsa Holstein, autorisert jordmor Anja Lundström, autorisert jordmor Maja Åström, fysioterapeut og medisinsk yogaterapeut Elisabeth Hjärtmyr, autorisert jrodmor og ammingsspesialist Charlotta Ersmark, fødselslege og gynekolog Erik Borgström, autorisert barnelege og overlege innen neonatalogi