logo 500x500

Preglife

nationality
Preglife
occupation
Vi har valgt å samarbeide med eksperter som har lang erfaring, slik at du skal få mest mulig relevant og faktabasert informasjon i løpet av svangerskapet, etter fødselen og de første 2 årene med barnet ditt.

Om

På Preglife mener vi at kunnskap er makt, og selv om det kanskje høres ut som en klisjé så er det en viktig del i selve kjernen av det vi jobber for. Vi streber etter å tilby lokalt tilpasset, ikke-dømmende og profesjonelt skapt innhold som gjør at kvinner er i stand til å ta informerte beslutninger om sin egen kropp og graviditet.

Sammen med vårt team av eksperter som består av lokale jordmødre og fagfolk innen andre områder presenterer vi alltid undersøkt, skriftlig og revidert informasjon til alle våre markeder med tanke på våre brukere.

Vil du bli kjent med ekspertene våre? Les mer om dem her. Eller vil du bli en del av vårt ekspertteam? Send en e-post til: contact@preglife.com

Lidenskap

Forskning viser at jo tidligere du skaper tilknytning til et barn, jo større sjanse er det for at barnet blir friskt. Ved å hjelpe foreldre over hele verden i deres søken etter å bli de beste foreldrene de kan bli, tror vi at vi kan gjøre en forskjell. Vær med å skape en kjedereaksjon som først og fremst forbedrer forholdet du har til barnet ditt, men også noe som potensielt sett kan forbedre samfunnet på sikt ved å bidra til en fysisk og psykisk helse blant dets innbyggere. Sammen kan vi gjøre verden til et bedre, friskere og lykkeligere sted, en familie om gangen.

Mer fra forfatteren