white-grandma-with-baby

Det trengs en hel landsby for å oppdra et barn. Så velkommen til Preglife Village.

En graviditet er ingen dans på roser, og det kan være både topper og daler i ulik grad. Men en ting er sikkert og visst - Preglife er her for deg gjennom alt - det gode, det vonde, det vakre og det stygge. Vi er din trygge plass, en plass som har lest det siste innen forskning slik at du ikke trenger å gjøre det, og en plass som gjør alt for å bryte alle stigmaer - slik at du kan nyte av å være gravid og forhåpentligvis kjenne litt ro i sjelen midt opp i alt det nye som kommer.

Vi tilbyr faglig informasjon utviklet med lokale jordmødre, i alle formater du kan se for deg. Oppdraget vårt er å sørge for at kvinner kan få den informasjon og de verktøy de trenger for å ta informerte beslutninger om sin egen kropp og graviditeten. Ingen graviditeter er like, og til syvende og sist er det bare du som vet hva som er best for deg og barnet ditt.

Ved å være en sikker informasjonskilde vil vi hjelpe deg med den tidlige tilknytningen til barnet ditt. Vi vil gi deg selvtilliten til å føde barnet ditt på den måten du føler deg komfortabel med. Vi hjelper deg gjennom tiden etter at du har født ditt livs nye kjærlighet. Vi hjelper deg mange ulike verktøy for å underlette overgangen til å bli den forelderen du ønsker å være, og hjelper deg å skape sterke bånd under de første årene som barnet vokser og utvikler sin personlighet.

Forskning viser at jo tidligere du skaper tilknytning til et barn, jo større sjanse er det for at barnet blir friskt. Ved å hjelpe foreldre over hele verden i deres søken etter å bli de beste foreldrene de kan bli, tror vi at vi kan gjøre en forskjell. Vær med å skape en kjedereaksjon som først og fremst forbedrer forholdet du har til barnet ditt, men også noe som potensielt sett kan forbedre samfunnet på sikt ved å bidra til en fysisk og psykisk helse blant dets innbyggere. Sammen kan vi gjøre verden til et bedre, friskere og lykkeligere sted, en familie om gangen.

Vi er til stede på mange marked over hele Europa, men også i USA, og vi er naturligvis stolte over de prestasjonene vi har oppnådd hittil. Men på Preglife ser vi først og fremst på de nye markedene som en mulighet til å fortsette å bidra med økt kunnskap. Så dette betyr altså at vi egentlig bare så vidt har begynt med oppdraget vårt, og ambisjonen vår er å kunne hjelpe mange flere.

Våre verdier

Gi kvinner muligheten til å ta egne informerte beslutninger
En graviditet er ingen dans på roser. Men Preglife er med deg hele veien, gjennom alt. Fra de tidlige graviditetssymptomene til de 100 gylne dagene under andre trimester (som kanskje ikke føles så gylne), og når kvalmen endelig føles som et tilbakelagt kapittel men du likevel må på toalettet hele tiden fordi det er noe som trykker mot blæren… Vi legger ikke skjul på noen ting. Vi står ved din side hele tiden.

Vi tror at ved å bryte alle stigmaer og være en trygg plass uten uønskede råd, så kan kvinner fra hele verden få den informasjon og de verktøy de trenger for å ta informerte beslutninger og valg om sin egen kropp og graviditet. Vi tilbyr faglig informasjon utviklet sammen med lokale jordmødre, på den måten som passer deg og dine spesifikke behov best - videoer, podcaster, artikler, veiledninger, øvelser, kurs, meditasjonsprogrammer, verktøy, sjekklister, relevante tilbud og mye mer.

Det sies at det kreves en hel landsby for å oppdra et barn

Noen ganger handler ikke en graviditet bare om den vordende moren og barnet hun bærer på, ofte handler det jo også en ekstra person involvert - partneren. Dette er et perspektiv vi legger mye tid på for å gjøre det viktig og rettferdig. Ved å skape en trygg, informativ og lettilgjengelig plass for tilknytning både for den vordende moren og hennes eventuelle partner, har vi gjort kunnet gi en bedre start for familien og økt barnets muligheter til god helse og utvikling. Dette kan igjen gi en positiv kjedereaksjon for samfunnet når det gjelder helseøkonomi, samt redusere antallet skilsmisser. Siden vi er en graviditets- og babyapp som finnes i flere ulike land, både i Europa og i USA, har vi naturlig nok et stort ansvar å bidra til denne kjedereaksjonen, en familie om gangen.

Ny lokalt tilpasset og faktabasert kunnskap globalt

Ingen graviditeter er like, og du er den eneste som vet hva som er best for deg og barnet ditt. Likevel er en graviditet en reise hvor de fleste kvinner får mange oønskede råd. Vi kan ikke stoppe venner og familie fra å gi deg uønskede råd, men det vi kan gjøre er å gi deg profesjonelle verktøy og upartisk informasjon. På Preglife mener vi at kunnskap er makt, og selv om det kanskje høres ut som en klisjé så er det en viktig del i selve kjernen av det vi jobber for. Vi streber etter å tilby lokalt tilpasset, ikke-dømmende og profesjonelt skapt innhold som gjør at kvinner er i stand til å ta informerte beslutninger om sin egen kropp og graviditet.