preglife awards 900 600

Preglife Award: Fremmer forskning innen graviditet, fødsel og foreldreskap

Preglife

ByPreglife

Vi har valgt å samarbeide med eksperter som har lang erfaring, slik at du skal få mest mulig relevant og faktabasert informasjon i løpet av svangerskapet, etter fødselen og de første 2 årene med barnet ditt.

Hos Preglife er vi stolte over å kunne presentere Preglife Award – et initiativ som har til formål å støtte banebrytende forskning og kreative prosjekter innen våre kjerneområder som er graviditet, fødsel og foreldreskap. Preglife Award er en årlig utmerkelse som utdeles for første gang i april 2024.

Målet vårt

Preglife Award gjenspeiler vårt engasjement i å gjøre graviditeten og den første tiden som forelder både trygg og velinformert. Vinneren av Preglife Award kåres av vårt Medical Board, som tildeler prisen til forskning eller prosjekter som vi mener har gode muligheter for å gjøre en vesentlig forskjell for både gravide og barns helse under og etter graviditeten, verden over.

Global innvirkning

Formålet med Preglife Award er å fremme studier som kan føre til tryggere fødsler, bedre pleie etter fødselen samt en smidigere overgang til foreldreskapet. Med Preglife og deres globale tilstedeværelse håper vi at vi kan sikre at resultatene av denne forskningen spres vidt og bredt, og dermed også gir mulighet til å påvirke god helsepraksis på et globalt plan.

Vår fremtidsvisjon

Når prisen deles ut handler det ikke bare om å hylle vinnerne, det vil også være fokus på voksende trender og forskningsmuligheter innen graviditet, fødsel og tidlig foreldreskap i håp om at Preglife kan bidra til å skape en bedre og tryggere verden.

Sammen kan vi gjøre en forskjell

Hold utkikk etter utnevnelsen av vår første prismottaker, og bli med når vi sammen jobber for en tryggere fremtid for foreldre og nyfødte barn verden over.