Eva - cut 2

Møt Mumfulness: Det komplette velværeprogramet for graviditeten og tiden etter fødsel

Preglife

ByPreglife

Vi har valgt å samarbeide med eksperter som har lang erfaring, slik at du skal få mest mulig relevant og faktabasert informasjon i løpet av svangerskapet, etter fødselen og de første 2 årene med barnet ditt.

Mumfulness er en kombinasjon av morskap og velvære, to ord som vi mener går hånd i hånd. Vårt mål er å tilby all støtte mødre kan trenge under graviditetsreisen i ett og samme abonnement, og øke deres velvære og hjelpe dem å helbrede og komme seg.

Velkommen til vårt splitter nye velværeprogram av høy kvalitet som er skreddersydd av eksperter for å støtte og veilede deg gjennom din graviditets- og postpartum-reise.

Oppdag våre samlede trenings- og mindfulnessprogrammer, som er tilpasset for å passe din personlige opplevelse, graviditetsstadium og styrkenivå, slik at du kan lytte til din kropp og følge øvelsene i ditt eget tempo.

Få tilgang til:

  • Treningsøkter for å holde deg frisk under graviditeten og etter fødsel.

  • Et postpartum-program for å hjelpe deg å bli kjent med din nye kropp og restituere raskere.

  • Prehab- og rehabøvelser for å forebygge og lindre vanlige graviditetssmerter og problemer.

  • Meditasjon for å hjelpe deg å slappe av under og etter graviditeten.

  • Og det kommer mer!

Hjelp kroppen din til å hjelpe deg

Gå til appen og finn vårt Premium-tilbud. Prøv det gratis, og hvis du liker Mumfulness like mye som det vi gjør kan du velge å abonnere i 1, 6 eller 12 måneder. Forbedre helsen din, forebygg og reduser graviditetsrelaterte smerter og gå fra bekymret til avslappet med vårt komplette program i dag. Dette må du bare prøve!