Mitra Mansouri Davis

Mitra Mansouri Davis

nationality
USA
occupation
Jordmor
education
Autorisert jordmor

Om

Jeg har vært sertifisert sykepleier og jordmor siden 1998 og fødselspedagog siden 2004. Jeg har min mastergrad i sykepleie og spesialisering som jordmor. Jeg føler meg velsignet over å ha jobbet med så mange fantastiske familier. Jeg fortsetter lidenskapen min for å styrke kvinner i deres helsebeslutninger i løpet av deres reproduktive levetid og enda lenger. Jeg gir både obstetrisk og gynekologisk omsorg for kvinner på en privat praksis og gjennomfører fødsler på et av de travleste sykehusene i USA. Jeg tar også hånd om mange høyrisikosvangerskap i samarbeid med leger i min praksis, samt gir førstehjelp ved keisersnitt.

Gjennom min karriere har jeg utdannet mange jordmorstudenter som adjungert fakultet for ulike universiteter. Etter år med undervisning i fødselsopplæring har jeg medstiftet et selskap som heter «Ask A Nurse Midwife» hvor vi tilbyr digitale kurs innen det prenatale og gir svangerskapsstøtte.

Jeg er også en stamcellepedagog og holder offentlige taler om stamcelle- og navlestrengsblodbanker.

Jeg er født i Teheran, Iran, hvor jeg fullførte barneskolen før jeg flyttet til USA som tenåring. Jeg snakker flytende farsi.

Lidenskap

Etter å ha vært jordmor i over 20 år har jeg vokst mye som mor, kvinne og jordmor. Jeg har deltatt i over 6000 fødsler, men jeg er like takknemlig for alle disse fødslene, alle som én, som er så verdifulle og individuelle på hver sin måte. Gleden av å se disse mødrene, fedrene og familiene bli født hver dag er den beste delen av jobben min.

Min visjon er å transformere en fødsel fra det ukjente og skumle til noe som er normalt, håndterbart og gledelig.