Laura

Laura Bridle

nationality
UK
occupation
Jordmor
education
Autorisert jordmor

Om

Jeg utdannet meg og jobbet opprinnelig som fødselshjelper og sykepleier i Canada før jeg returnerte til Storbritannia for å utdanne meg til og jobbe som jordmor. Jeg ble ferdig utdannet jordmor i 2011, og jobbet som jordmor i 5 år ved å støtte kvinnen/den fødende fra første stund til 28 dager etter fødsel. Jeg hjalp kvinner både ved hjemmefødsler og på sykehus. Deretter jobbet jeg i utlandet med Leger Uten Grenser i Sør-Sudan som jordmorleder i 9 måneder, og der ble en del av hjertet mitt igjen.

Jeg returnerte deretter til London i Storbritannia hvor jeg jobber som spesialistjordmor innen psykiske lidelser og folkehelse. Jeg er en kvalifisert vannlærer og har en grad i avansert jordmorpraksis. Hver fødsel er et mirakel for meg den dag i dag, og jeg elsker jobben min.

Lidenskap

Min lidenskap er for likestilling. Jeg ønsker å se bedre omsorg for svarte og brune kvinner i Storbritannia. Jeg ønsker å sikre at alle kvinner/fødende blir behandlet med respekt og vennlighet. Viktigheten av å lytte til kvinner, slik at de vet at de føler seg hørt, kan ta informerte valg og føle seg trygge. Jeg vil at kvinner skal vite at det er ok å ikke ha det bra. Å vite hvor du kan få tilgang til støtte og motet som kreves for å be om det. Jeg vil at hver baby skal få den beste starten på livet.