Imma 4

Inmaculda Sarries Zgonc

nationality
Spania
occupation
Jordmor
education
Autorisert jordmor

Om

Jeg er en selvstendig næringsdrivende jordmor, utdannet i Storbritannia. Jeg jobber utelukkende med å følge opp familier hjemme under graviditet, fødsel og fødselsperioden. Jeg studerte sykepleie i Barcelona og tok jordmorutdanningen i Storbritannia. Jeg er grunnleggende medlem og medlem av ALPACC, Associació de Llevadores de part a casa de Catalunya (Catalonias hjemmefødselsjordmorforening). Arrangør og underviser av obstetriske nødsessioner i uthospital for fødselsfagarbeidere i samme forening. Medforfatter av retningslinjene i 2018 for hjemmefødselshjelp, utgitt av ACL og ALPACC. Lærer i Hjemmefødselskurs for jordmødre fra 2016 til 2020.

Jeg er medlem av DONA LLUM, en kvinneforening som jobber for respektert fødsel hvor jeg samarbeider med å tilby informative samtaler og gå igjennom journaler etter traumatiske fødsler. Medgründer av en vitenskapelig plattform for optimal klipping av navlestrenger i 2018. Jeg har en datter og n sønn, og begge har jeg født hjemme og ammet i 4 og 5 år.

Lidenskap

Jeg visste at jeg skulle bli jordmor da jeg fødte datteren min i min egen seng med hjelp av en fantastisk jordmor. Da bare kjente jeg at jeg ville dele denne vakre opplevelsen med andre kvinner, og hjelpe dem til å ha gode opplevelser!

Alle kvinner burde ha muligheten til å gå igjennom morsrollen og føle seg styrket. Og det er det jeg liker mest me djobben min – å stå ved siden av kvinner og se dem vokse og bli sterke kvinner/mødre, og føle seg sterke og styrket. Den prosessen i seg selv er fascinerende.