Erik Borgström

Erik Borgström

nationality
Sverige
occupation
Barnelege/Seniorkonsulent innen neonatologi
education
Autorisert barnelege

Om meg

Jeg studerte i Stockholm ved Karolinska Institutet og begynte tidlig å interessere meg for barnemedisin, og innså deretter at det var nyfødte jeg ville jobbe med. Å jobbe på en neonatalavdeling er svært variasjonsrikt. I det ene øyeblikket handler det om å gi en svært prematur baby som ikke vet hvordan de skal takle et liv utenfor livmoren de best mulige forutsetningene, mens jeg i neste øyeblikk møter fullt friske og fullvoksne babyer med foreldre som spent og mildt sagt forskrekket lurer på hva de har begitt seg ut på, og om deres nye gullklumper er friske og har det bra.

Lidenskap

Det har alltid vært og vil alltid være morsomt og viktig å jobbe sammen med Preglife for å nå ut til foreldre og ge dem kunnskap og trygghet i foreldreskapet sitt. Å høres klok og rolig ut, slik bare en barnelege kan, og samtidig skjønne hvor vanskelig, utfordrende og livsomveltende det er å være forelder. Å forstå seg på hvor ufattelig engstelig og urolig en kan bli av disse små.

Sammen med Preglife vil jeg sørge for at det finnes klok og relevant informasjon om fostre, nyfødte og små barn på steder hvor man leter etter nettopp det.