Dalila Coato

Dalila Coato

nationality
Italia
occupation
Jordmor
education
Autorisert jordmor

Om

Mitt navn er Dalila og jeg ble uteksaminert ved Universitetet i Verona 2015, samtidig som jeg også tok en master i erfaringsbasert mødreomsorg. Under praksisperioden innså jeg at jeg ikke var laget for sykehusarbeid, og like etter at jeg ble ferdig med utdanningen begynte jeg å jobbe som frilansende jordmor, hvor jeg assisterte fysiologisk svangerskap, tiden etter fødsel, amming og hjemmefødsler med et team av kollegaer.

Jeg startet en Instagram-side i 2017 for å snakke om det å være jordmor, og jeg fikk mye støtte fra sosiale medier under disse årene. Målet mitt er å hjelpe folk med å gjenoppbygge tilliten til kroppen sin, og gi dem den informasjonen de trenger for å virkelig være frie til å velge.

Lidenskap

Min lidenskap er å være ved siden av kvinner for å følge dem mot deres fødsel, i henhold til deres ønsker, slik at opplevelsen styrker og gir dem et fantastisk minne!

Jeg brenner også for teknologi og sosiale medier. Jeg elsker å lage nyttig innhold for fremtidige og nye foreldre gjennom blogginnlegg, Instagram-historier eller pedagogiske videoer.